Editorial
PDF (BHS)

How to Cite

Muratbegović, E. . (2012). Editorial. Kriminalističke Teme, (3-4), I. Retrieved from https://krimteme.fkn.unsa.ba/index.php/kt/article/view/44

Abstract

Poštovani čitaoci,

Pred nama je još jedan broj časopisa Kriminalističke teme. U ovom broju tematski je obrađeno nekoliko vrlo interesantnih tema iz domena kriminalistike, kriminologije i sigurnosnih studija, koje će svojim sadržajem zasigurno privući veliki broj čitalaca.

Ovo je ujedno i posljednji broj koji izlazi u autorstvu Redakcije koja egzistira od početka 2011. godine, te tom prilikom želim da se zahvalim svim članovima pomenute Redakcije, koji su svojim radom i profesionalnim odnosom, zasigurno podigli ljestvicu standarda kvaliteta, potrebnog za objavu u časopisu Kriminalističke teme. Naročitu zahvalnost želim iskazati Izvršnom sekretaru Redakcije dr.sci. Dini Bajraktarević, bez čijeg zalaganja ovaj časopis nebi dosegao ovaj nivo kvaliteta.

Budućoj Redakciji želimo puno uspjeha u radu, a našim čitaocima želimo da u Kriminalističkim temama i dalje vide najboljeg naučnog i stručnog savjetnika u domenu kriminalistike, kriminlogije i sigurnosnih studija.

S poštovanjem,

PDF (BHS)
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Copyright (c) 2020 Array

Downloads

Download data is not yet available.